Hydroclean Advance sterilna obloga za rane 7,5 x 7,5 cm, 1 obloga

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Hydroclean Advance sterilna obloga za rane 7,5 x 7,5 cm, 1 obloga

8,49 

HydroClean Advance sterilna obloga je obloga za oskrbo in nego rane z Ringerjevo raztopino. Hidroaktivna obloga zagotavlja 72 urno vlaženje rane in s tem zagotavlja optimalne pogoje za proces celjenja rane. Obloga ima mehanizem absorbcije in izpiranja.

Dobava 1-4 delovne dni

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 772921 Kategoriji: ,

Opis

HydroClean Advance sterilna obloga je obloga za oskrbo in nego rane z Ringerjevo raztopino. Hidroaktivna obloga zagotavlja 72 urno vlaženje rane in s tem zagotavlja optimalne pogoje za proces celjenja rane. Obloga ima mehanizem absorbcije in izpiranja. Nase veže odmrlo tkivo, bakterije in izloček rane, hkrati pa neprestano sprošča Ringerjevo raztopino. Zagotovi čisto in navlaženo rano.

Priporočena uporaba za:

– akutne in kronične rane (zlasti v fazi čiščenja),

– okužene in neokužene rane.

Obloga je sestavljena iz dveh slojev. Zgornji hidrofoben sloj s potiskom je obrnjen proč od rane. Spodnji sloj je bel, prepusten s tankimi silikonskimi trakovi in preprečuje zlepjenje rane.

Velikost obloge: 7,5 x 7,5 cm

Uporaba:

Pred nanosom obloge rano očistite in kožo okoli rane nežno osušite. HydroClean Advance obloge vzemite iz zaščitne folije in jo previdno nalepite čez rano, pri tem na rano ne pritiskajte.

Dokler je obloga v foliji, je sterilna.

HydroClean Advance obloga po nanosu ne sme segati čez rano, saj lahko zaradi vlaženja z Ringerjevo raztopino koža macerira. Priporočena zaščita kože okoli rane s cinkovo zaščitno kremo.

Pakiranje: 1 obloga

Dodatne informacije

Pakiranje

1 obloga

Oblika

Obloga

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hydroclean Advance sterilna obloga za rane 7,5 x 7,5 cm, 1 obloga”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…