Haakaa komplet podajalnik in zaščitni pokrovček za svežo hrano temno moder

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Haakaa komplet podajalnik in zaščitni pokrovček za svežo hrano temno moder

29,88 

Komplet silikonski podajalnik in pokrovček za svežo hrano Haakaa je popoln način za varno uvajanje novih okusov vašega otroka brez tveganja zadušitve.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 794211Kategoriji: ,

  Opis

  Komplet silikonski podajalnik in pokrovček za svežo hrano Haakaa je popoln način za varno uvajanje novih okusov vašega otroka brez tveganja zadušitve. Naš podajalnik, izdelan iz 100% silikona za živila, je bolj higienski, trpežen in enostaven za nego kot mrežaste alternative, ki jih je izjemno težko očistiti in se lahko strgajo, zadržujejo bakterije in absorbirajo vonjave. Naš podajalnik je zelo enostaven za sestavljanje in uporabo! Preprosto položite sadje, zelenjavo ali meso v silikonsko vrečko in jo tesno zaprite. Ledene dobrote lahko zamrznete tudi neposredno v naš podajalnik. To naredite tako, da preprosto povlečete po neprepustnem pokrovu vrečke, v vrečko nalijete tekočino (na primer materino mleko ali pire), sestavite napajalnik, namestite pokrovček in zamrznete! Ko je zamrznjeno, odstranite pokrov vrečke in pustite, da vaš malček raziskuje! Uživali bodo, ko bodo imeli možnost doživeti nove okuse in teksture, hkrati pa graditi samostojnost, se naučiti samostojno hraniti in izboljšati koordinacijo med roko in očmi ter fino motoriko.

  Vsebina paketa:

  • 1x podajalnik za svežo hrano iz silikona
  • 1x silikonska torbica – L
  • 1 x Silikonsko držalo za podajalnik
  • 1 x PP pokrovček

  Lastnosti:

  • 100% silikonska oblika omogoča, da je hranilnik varen za žvečenje in sesanje vašega otroka.
  • Mehka silikonska vrečka z majhnimi luknjicami, skozi katero lahko prehajajo le majhni, lahko prebavljivi koščki hrane.
  • Vključuje neprepusten pokrovček, tako da lahko popolnoma zamrznete ledene dobrote neposredno v podajalniku.
  • Noge na pokrovu omogočajo shranjevanje podajalnika v pokončnem stanju.
  • Ušesa na pokrovu omogočajo enostaven dostop do vrečke za čiščenje/polnjenje.
  • Enostavno razstavite in očistite – tako, da ne pride do razmnoževanja bakterij.
  • Teksturirana ušesa zajčka na drugi strani zabavajo zaposlene male roke.
  • Brez BPA, PVC in ftalata.

  Čiščenje in nega:

  Podajalnik za svežo hrano operite pred in po vsaki uporabi. Čeprav je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, priporočamo pranje v topli vodi z milnico. Za sterilizacijo ali čiščenje tega izdelka ne uporabljajte čistil ali tablet na osnovi belila. Za sterilizacijo uporabite parni sterilizator ali prevrite v vodi 2-3 minute. Silikon lahko absorbira barve živil, s katerimi pride v stik, zato operite takoj po uporabi.

  Opozorila:

  Redno preverjajte stanje izdelka. Če izdelek kaže znake poškodb, ga zamenjajte. Ne shranjujte v bližini ostrih predmetov. Za čiščenje tega izdelka uporabite samo krtačke z mehkimi ščetinami ali mehke gobice, saj lahko trda čistilna sredstva opraskajo površino. Ta izdelek ni igrača. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu ter se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Izdelek se uporablja pod nadzorom odraslih.

  Pakiranje: 1 komplet

  Dodatne informacije

  Oblika

  Komplet

  Pakiranje

  1 komplet

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Haakaa komplet podajalnik in zaščitni pokrovček za svežo hrano temno moder”

  Morda vam bo prav tako všeč…