Flexadin tablete za zaščito sklepov za pse, 30 tablet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Flexadin tablete za zaščito sklepov za pse, 30 tablet

26,93 

Flexadin je prvi proizvod, ki združuje prednosti glukozaminov in hondroitina skupaj z unikatnim delovanjem vražjega krempeljca.

  Šifra: 767009Kategorija: Oznaki: ,

  Opis

  Flexadin je prvi proizvod, ki združuje prednosti glukozaminov in hondroitina skupaj z unikatnim delovanjem vražjega krempeljca.

  Zakaj izbrati Flexadin prehransko dopolnilo za podporo sklepov?

  – Molekularna teža in čistost sta pomembna faktorja, ki zagotavljata učinkovitost sestavin produkta. Flexadin vsebuje glukozamin hidroklorid visoke čistosti (99%) ter hondroitin visoke čistosti in nizke molekularne teže.
  – Proizvodni standardi Flexadina so zelo visoki in v skladu z zahtevnimi standardi farmacevtske industrije, kar zagotavlja visoko varnost produkta.
  – Flexadin vsebuje unikatno kombinacijo sestavin, ki zagotavljajo dobro in celovito podporo sklepom. Kombinacija sestavin popelje zaščito sklepov korak dlje, nudi potrebna hranila in pomaga vzdrževati zdravje sklepov ter izboljšati kvaliteto življenja vašega ljubljenca.

  GLUKOZAMIN HIDROKLORID podpira sekrecijo glukozaminglikanov, ki jih producirajo hrustančne celice iz glukoze. Glukozamin nastopa kot gradbeni element hrustanca ter zagotavlja potrebne hranilne snovi hrustančnim celicam, s tem pa omogoča pravilno delovanje in zdravje celic, obnovo hrustančnega tkiva, vezi in tetiv.

  HONDROITIN SULFAT se veže s kolagenom ter zagotovi ustrezno nateznost, trdnost ter vlažnost sklepa. Hondroitin zavira delovanje encimov, ki poškodujejo hrustanec.

  MANGAN deluje kot ko-faktor pri sintezi glukozaminglikanov in kolagena in podpira zamreženje kolagenskih vlaken, kar pomaga vzdrževati trdnost in fleksibilnost sklepov.

  VRAŽJI KREMPLEJC (Harpagophytum procumbens) je edinstvena naravna učinkovina, ki izraža blage protibolečinske in protivnetne lastnosti.

  Sestava:

  Glukozamin, hondroitin sulfat, korenina Harpagophytum procumbens, polietilen glikol.

  Pakiranje: 30 tablet

  Dodatne informacije

  Oblika

  Tableta

  Pakiranje

  30 tablet

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Flexadin tablete za zaščito sklepov za pse, 30 tablet”

  Morda vam bo prav tako všeč…