Desderman Pure razkužilo za roke

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Desderman Pure razkužilo za roke

5,11 9,04 

Alkoholno razkužilo za higiensko in kirurško dezinfekcijo rok, ki se nanaša z vtiranjem.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 585556-PKategoriji: , Oznaki: ,

  Opis

  Alkoholno razkužilo za higiensko in kirurško dezinfekcijo rok, ki se nanaša z vtiranjem.

  Desderman pure je alkoholna raztopina za higiensko in kirurško dezinfekcijo rok. Desderman pure ima širok spekter delovanja in deluje na bakterije (vključno z multirezistentnimi sevi), glive in viruse. Vsebuje snovi, ki ščitijo in negujejo kožo tako, da ohranjajo naravno plast maščobe in vlažnost kože. Izdelek je primeren za pogosto uporabo.

  Uporaba:

  Higienska dezinfekcija rok (EN 1500): 3 ml Desderman pure raztopine vtirajte v kožo čistih in suhih rok 30 sekund. Kirurška dezinfekcija rok (EN12791): zadostno količino raztopine vtirajte v kožo rok in podlahti 90 sekund (1,5 min.). Ves čas trajanja vtiranja mora koža biti vlažna, kar omogoča zadostna količina Desderman raztopine.

  Sestava:

  100 g Desderman pure raztopine vsebuje:  78,2 g etanola (96% v/v), 0,1 g bifenil-2-ola.

  Opozorila:

  H225 Vnetljiv aerosol. H319 Povzroča hudo draženje oči. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P403+P233 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z navodili pooblaščenega zbiralca tovrstnih odpadkov. Zaščititi pred mrazom, vročino in sončno svetlobo. Hraniti pri sobni temperaturi v originalni posodi. Za recikliranje je primerna le popolnoma prazna posoda.  Neporabljen produkt odstraniti v skladu z EWC 070604. Opozorila in varnostni ukrepi:  temperatura vnetišča:  130°C v skladu z DIN 53213. V primeru razlitja nemudoma ukrepajte, da preprečite požar in eksplozijo. Ustrezni ukrepi so: pobrisati razliti gel in preostanek razredčiti z vodo, prezračiti prostor, odstraniti vse vire vžiga. Neželeni učinki: pri vsakodnevni uporabi alkoholne raztopine za dezinfekcijo rok lahko občasno nastane razdraženost (npr. rdečina, suha koža). Kljub nadaljevanju z uporabo se te senzorične nevšečnosti zmanjšajo po 8-10 dneh. Zelo redke so kontaktne ali fotoalergijske reakcije. Pri stiku z očmi takoj izperite z zadostno količino vode in poiščite zdravniško pomoč.

  Pakiranje: 500 ml (brez pumpice) in 1000 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Koža, roka

  Oblika

  Razkužilo

  Pakiranje

  1000 ml, 500 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Desderman Pure razkužilo za roke”

  Morda vam bo prav tako všeč…