Deep Blue hitri antigenski test SARS COVID-19 1 test

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Deep Blue hitri antigenski test SARS COVID-19 1 test

3,75 

Deep Blue hitri antigenski test Sars-Covid-19 je namenjen samotestiranju. Bris se odvzame iz sprednjega dela nosne votline.

  Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Deep Blue hitri antigenski test Sars-Covid-19 je namenjen samotestiranju. Bris se odvzame iz sprednjega dela nosne votline.

  Prepričajte se o okužbi s Covid-19 na preprost način, s samotestiranjem.

  Ta test omogoča preverjanje prisotnosti antigenske molekule, ki jo proizvaja okužba s Covid-19. Deep Blue je enostopenjski imunokromatografski in vitro test. Bris se odvzame iz sprednjega dela nosne votline. Dovolj je že 2,5 cm od roba nosnice.

  Gre za metodo kvalitativnega odkrivanja prisotnosti okužbe s Sars-CoV-2. Ta hitri test omogoča samotestiranje, kar je v teh časih izredno pomembno za hitro odkrivanje prisotnosti okužbe.

  Deep Blue hitri antigenski test je odličen za razreševanje začetnih dvomov, ko sumite, da ste bili v stiku z okuženo osebo, ali da ste morebiti že okuženi. Inkubacijska doba virusa od okužbe do pojava simptomov je nekje od 2 do 14 dni. Najpogosteje sicer traja od 5 do 6 dni, da se pojavijo prvi simptomi. Kot simptome prištevamo predvsem povišano telesno temperaturo, utrujenost, suh kašelj in pa tudi vneto grlo ter zamašen nos. Pogost znak okužbe je tudi izguba okusa ter vonja. Deep Blue test je primeren predvsem za tiste, ki imajo sum na Covid 19 v prvih 7 dneh po pojavu okužbe.

  Kljub temu, da je test manj občutljiv kot PCR test, daje hitrejše rezultate. To pa vam omogoči, da se ob morebitni okužbi pravočasno izolirate in ne okužite preveč oseb.

  Hitri antigenski test se ne sme uporabljati kot edina osnova za diagnozo ali izključitev okužbe z novim koronavirusom Sars-CoV-2.

  Uporaba

  Pred izvedbo testiranja preberite navodila, ki so priložena testu.

  Predno odvzamete bris, si dobro izpihajte nos ter umijte roke.

  Pripravite si testno kaseto in na ekstracijski epruveti odprite pokrovček.

  Iz embalaže vzemite sterilen bris.

  Sprostite glavo, dihajte skozi usta. Bris dajte v eno nosnico, najmanj 2,5 cm globoko oziroma dokler ne čutite upora. Po nosnici zavrtite bris vsaj 5x in ponovite postopek še v drugi nosnici.

  Bris z vzorcem vstavite v epruveto, kjer ga zadržite vsaj 10 sekund in 3x pritisnite bris ob steno epruvete. Nato epruveto zatesnite.

  Nakapajte dve kapljici v vdolbinico testne kasete. Pričnite meriti rezultate. Po 15 minutah, je rezultat viden na testi kaseti.

   

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Nos, dihala, sluznica

  Oblika

  Test

  Pakiranje

  1 test

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Deep Blue hitri antigenski test SARS COVID-19 1 test”

  Morda vam bo prav tako všeč…