Daktarin 20 mg/g krema, 30 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Daktarin 20 mg/g krema, 30 g

5,86 

Zdravilo Daktarin uporabljamo za zdravljenje glivične okužbe kože in nohtov, mešane glivičnobakterijske okužbe ter glivične okužbe, ki so se jim kasneje pridružile tudi okužbe z bakterijami (plenični izpuščaj).

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Ni na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 023493 Kategoriji: ,

Opis

Daktarin krema zdravi okužbe kože in nohtov, ki jih povzročajo glivice rodov Candida, Trichophyton in Epidermophyton, okužbe kože z glivicami Pityrosporum orbiculare, mešane glivično-bakterijske okužbe ter glivične okužbe, ki so se jim kasneje pridružile tudi okužbe z bakterijami (plenični izpuščaj).

Zdravilo Daktarin vsebuje mikonazolijev nitrat, ki deluje predvsem na glive ter še na nekatere bakterije.

Uporaba:

Kremo nanesite na obolelo mesto in okolico dvakrat na dan, navadno zjutraj in zvečer. S prsti jo narahlo vtrite v kožo, dokler se krema popolnoma ne vpije

Zdravljenje naj traja od 2 do 6 tednov. Z njim morate obvezno nadaljevati vsaj še 7 dni (1 teden) po prenehanju vseh znakov, da bi preprečili ponovitev obolenja.

Opozorila:

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25°C. Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte z

zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete to zdravilo.

Sestava:

Zdravilna učinkovina je mikonazolijev nitrat. 1 g kreme vsebuje 20 mg mikonazolijevega nitrata.

Druge sestavine zdravila so makrogolglicerol stearat, makrogolglicerol oleat, tekoči parafin, butilhidroksianizol (E320), benzojska kislina (E210) in prečiščena voda.

Pakiranje: 30 g

Dodatne informacije

Pakiranje

30 g

Oblika

Krema

Način / Mesto uporabe

Koža, nohti

Morda vam bo prav tako všeč…