Curasept ADS 720 Regenerate zobna pasta, 75 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Curasept ADS 720 Regenerate zobna pasta, 75 ml

9,93 

Curasept ADS 720 Regenerate zobna pasta učinkovito zmanjšuje nastajanje zobnih oblog. Ohranja naravno belino zob in ne spremeni zaznave okusa. Ne vsebuje penila SLS – ne zmanjšuje učinkovitosti klorheksidina.

  Samo še 1 na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 789334Kategorije: , , Oznaka:

  Opis

  Curasept ADS 720 Regenerate zobna pasta učinkovito zmanjšuje nastajanje zobnih oblog. Ohranja naravno belino zob in ne spremeni zaznave okusa. Ne vsebuje penila SLS – ne zmanjšuje učinkovitosti klorheksidina.

  Zobna pasta Curasept ADS 720 s svojo sestavo omogoča učinkovito obvladovanje nastajanja zobnih oblog.

  Priporočena se kot dopolnilna podpora terapiji z ustno vodo Curasept ADS® PERIO ali IMPLANT:

  – za podporo pri zdravljenju parodontitisa
  – ob postoperativnem celjenju tkiva zaradi parodontalnih obolenj in zobnih vsadkih.
  – za kratkotrajno uporabo (do 4 tedne) po navodilu stomatologa ali ortodonta.

  Formulacija vsebuje:

  – 0,20 % klorheksidina (CHX) ki s svojim antiseptičnim delovanjem ter obstojnostjo na površini trdih in mehkih tkiv zagotavlja podaljšano kontrolo nastajanja zobnih oblog.
  – Sistem ADS® (Anti-Discoloration System), ki klinično dokazano učinkovito ohranja belino vaših zob, poskrbi, da se ne spremeni zaznava okusa, in s tem zagotavlja varno uporabo.
  – Hialuronska kislina v dveh različnih oblikah deluje kot zaščita pred vdorom bakterij v rano, hkrati pa pospeši regeneracijo tkiva dlesni od znotraj, na primer po odstranitvi zob, kirurških posegih in implantacijah.

  Ne vsebuje penila SLS (natrijevega lavrilsulfata), zato ne zmanjša učinkovitosti klorheksidina.

  UPORABA:

  Ob rednem ščetkanju zob dvakrat na dan oz. po navodilu stomatologa ali ortodonta. Izpiranje ust z vodo ni priporočljivo vsaj 30 min po uporabi.

  Sestava (INCI):

  Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Peg-32, Cocamidopropyl betaine, Cellulose Gum, Aroma, Sodium hyaluronate, , Ascorbic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, Titanium dioxide (C.I: 77891), Sodium benzoate, Sodium Saccharin, Citric Acid, C.I. 17200, C.I. 42090.

  Pakiranje: 75 ml

  Priporočamo uporabo: Curasept Maxi Soft 0.10 zobna ščetka, 2 ščetki

  Curasept Maxi Soft zobna ščetka ima 5100 izjemno mehkih ščetin, Ø 0,10 je idealna za paciente z občutljivo dlesnijo.

  KLJUČNE PREDNOSTI:

  So narejene izredno goste, mehke, prožne in kompaktne ščetine, ki so za 10 % gostejše (150 ščetin na snop) kot pri konkurenčnih ščetkah, za še učinkovitejše odstranjevanje zobnih oblog; imajo anatomsko obliko glave, ki je spredaj tanjša, omogoča ščetki, da doseže manj dostopne dele in preprečuje poškodbe dlesni. Curasept Maxi Soft zobno ščetko odlikuje tudi ergonomsko gumirano držalo. ki omogoča pravilno namestitev zobne ščetke, boljši oprijem in kontrolo med ščetkanjem.

  UČINKOVITOST:

  Odvisna od števila in gostote ščetin ter njihove sposobnosti prilagajanja anatomiji zoba. Zobna ščetka s trdimi ščetinami ima navadno manj ščetin, gibanje ščetke pa označujemo kot »učinek grabelj«, to je grobo odstranjevanje oblog z neenakomernim delovanjem ščetin na zobni površini. Pri takem ščetkanju je treba isto točko obravnavati večkrat, kar poveča tveganje za poškodbo dlesni in vnetje. Zobna ščetka z velikim številom mehkih ščetin deluje enakomerno in blago. Kljub temu zelo učinkovito odstranjuje obloge s celotne površine zoba.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Usta, zobje, dlesni

  Oblika

  Zobna pasta

  Pakiranje

  75 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Curasept ADS 720 Regenerate zobna pasta, 75 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…