Curaprox CPS 457 žepni set, 1 set

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Curaprox CPS 457 žepni set, 1 set

9,91 

Curaprox CPS 457 žepni set vsebuje komplet štirih medzobnih ščetk CURAPROX CPS prime (06, 07, 08, 09 in 011) in iz ergonomsko oblikovanega držala CURAPROX UHS 451.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 217344Kategorije: , , Oznaki: ,

  Opis

  Curaprox CPS 457 žepni set vsebuje komplet štirih medzobnih ščetk CURAPROX CPS prime (06, 07, 08, 09 in 011) in iz ergonomsko oblikovanega držala CURAPROX UHS 451. Držalo in ščetke so shranjena v priročni škatlici, tako da lahko žepni set vzamete s seboj kamor koli že greste.

  CURAPROX CPS prime so najtanjše male medzobne ščetke na trgu in omogočajo enostavno in učinkovito preventivo pred kariesom na medzobnih ploskvah. Najprimernejše so za čiščenje najmanjših medzobnih prostorov.

  CURAPROX CPS ščetke majo zelo mehke in dolge ščetine ter izredno tanke in močne kirurške žice CURAL, zato lahko dosežejo težje dostopna mesta ter učinkovito in brez poškodb očistijo dlesen in stranski površini zoba. Zaradi njihove kakovosti je za ustrezno čiščenje potreben le en sam korak – zadostuje da ščetko enkrat vstavimo in izvlečemo.

  Uporaba:

  Za namestitev medzobne ščetke v držalo vstavite medzobno ščetko CPS pravokotno na os držala v prečno odprtino, nato pa jo zasučite v vodoravno lega, da zaslišite rahel klik. Ščetka je tako pravilno nameščena.

  Medzobno ščetko vedno vstavite v držalo tako, da se žično jedro skozi medzobni prostor neovirano premikat, ščetine pa medzobni prostor popolnoma zapolnijo. Ščetko previdno potisnite pod optimalnim kotom v medzobni prostor do konca in jo nato izvlecite. Po uporabi ščetko operite pod tekočo vodo in jo pustite da se osuši na zraku. Ščetke zamenjajte na teden ali dva.

  Pakiranje: 1x medzobna ščetka CURAPROX CPS 06, 1x medzobna ščetka CURAPROX CPS 07, 1x medzobna ščetka CURAPROX CPS 08, 1x medzobna ščetka CURAPROX CPS 09, 1x medzobna ščetka CURAPROX CPS 011, 1x držalo CURAPROX UHS 451, 1x škatlica za shranjevanje

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  1 set

  Oblika

  Pripomoček

  Način / Mesto uporabe

  Dlesen, zobje, usta

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Curaprox CPS 457 žepni set, 1 set”

  Morda vam bo prav tako všeč…