CleanEar stožec za ušesno higieno

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
CleanEar stožec za ušesno higieno

8,12 16,55 

CleanEar stožec je medicinski pripomoček, ki nežno, varno in učinkovito odstrani ušesno maslo. Počasno gorenje in toplota mehča ušesno maslo, ki se preko nežnega podtlaka na naravni način izloči.

Počisti
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 106232-Parent Kategorije: , ,

Opis

CleanEar stožec je medicinski pripomoček, ki nežno, varno in učinkovito odstrani ušesno maslo. Počasno gorenje in toplota mehča ušesno maslo, ki se preko nežnega podtlaka na naravni način izloči. No drops sistem preprečuje, da bi morebitni ostanki izgorevanja padli v sluhovod, pahljača za zaščito las, pa ščiti lase in dlake pred vročino in ognjem.

Stožci so narejeni iz 100% čistega, sterilnega bombaža in voska.

Uporaba:

Pred uporabo pozorno preberite priložena navodila za uporabo.

1. Na stožec (s spodnjim, ožjim delom) nataknite priložen ognjevarni obroč (aluminijasta stran obroča naj bo obrnjena navzgor) in stožec nežno potisnite do točke, kjer ga več ni možno premakniti.

2. Glavo položite na ravno površino, tako, da bo uho v horizontalnem položaju.

3. Za uho si namestite priloženo pahljačo za zaščito las.

4. Nežno vstavite ožji del stožca v uho s krožnimi gibi, tako, da hermetično zaprete odprtino.

5. Držite stožec v vertikalnem položaju, brez premikanja.

6. Prižgite stožec na zgornjem, širšem delu svečke in pustite, da ogenj počasi gori. Pojav dima iz ušesa je pokazatelj, da je stožec nepravilno nameščena ali, da smo jo med gorenjem premaknili. V takem primeru nežno odpihnite dim, ne da bi premikali svečke in pravilno namestite svečko, dokler dim ne izgine.

7. Ko stožec dogori do aluminijastega obroč, ga previdno odstranite iz ušesa in ga ugasnite v kozarcu vode.

Za normalno ušesno higieno in v primerih pretiranega izločanja ušesnega masla, je priporočena uporaba stožcev vsakih 14 dni. V primeru zamašenega ušesa lahko svečke uporabljate bolj pogosto, tudi po 2 krat na teden. V takem primeru se posvetujte pri specialistu otorinolaringologu.

Opozorila:

Svečke vselej uporabite na obeh ušesih. Nikoli ne uporabite več kot eno svečko na istem ušesu. Hranite v suhem prostoru. Ne uporabljajte če ste alergični na vosek in/ali čebelji vosek. Shranjujte otrokom nedosegljivo!

Pakiranje: 2 ali 6 stožcev v kompletu

Dodatne informacije

Pakiranje

2 kom, 6 kom

Oblika

Pripomoček

Način / Mesto uporabe

Ušesa

Količina

2 kom, 6 kom