Biosynex antigenski test za samotestiranje COVID-19 AG, 1 test

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Biosynex antigenski test za samotestiranje COVID-19 AG, 1 test

8,48 

Želite biti prepričani, da (ni)ste okuženi s SARS-CoV-2? Testirajte se sami doma. Enostavna uporaba testa in odvzem nosnega brisa. Test s 100-odstotno specifičnostjo. Do zanesljivega rezultata v 15 minutah.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 797141 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Želite biti prepričani, da (ni)ste okuženi s SARS-CoV-2?

  • Testirajte se sami doma
  • Enostavna uporaba testa in odvzem nosnega brisa
  • Test s 100-odstotno specifičnostjo
  • Do zanesljivega rezultata v 15 minutah

Test Biosynex za samotestiranje covida-19 je hitri imunokromatografski test in vitro (poznan tudi kot test na podlagi lateralnega vleka) za kvalitativno zaznavanje antigenov nukleokapsidnih beljakovin (N) virusa SARS-CoV-2 iz vzorca nosnega brisa. Zasnovan je bil z namenom pomoči pri hitri diagnozi okužb z virusom SARS-CoV-2. Ta test je kvalitativna, hitra imunokromatografska analiza, ki uporablja izjemno občutljiva monoklonska protitelesa za zaznavanje nukleokapsidne beljakovine (N) virusa SARS-CoV-2.

Ta komplet za samotestiranje vam omogoča, da določite, ali ste okuženi z virusom, ki povzroča covid-19. Test je primeren samo za odrasle, za otroke pa le pod nadzorom odraslih oseb.

SMERNICE ZA TESTIRANJE

Pred testiranjem si umijte roke, da zmanjšate možnost kontaminacije.

Za točne rezultate ne uporabite vzorca, ki je preveč tekoč ali vsebuje kri. Pred izvedbo testa si lahko obrišete nos, da se znebite prekomerne sluzi.

ENOSTAVNA UPORABA TESTA

Test BIOSYNEX Antigenski test za samotestiranje COVID-19 Ag je zelo enostaven za uporabo.

Najprej si umijte roke. Pred izvedbo testa si lahko obrišete nos, da se znebite prekomerne sluzi. Odstranite vse dele testa iz embalaže. Palčko navpično vstavite v nosnico, dokler ne čutite upora (približno 3 cm). Palčko 5-krat zavrtite znotraj nosnice, pri čemer se mora palčka dotikati notranjih sten nosnice. Z isto palčko ponovite postopek v drugi nosnici.

Palčko vstavite v epruveto in jo 6-krat zavrtite, medtem pa jo čvrsto pritiskajte ob dno epruvete. Pustite jo v epruveti eno minuto. Iz palčke iztisnite čim več tekočine tako, da jo stisnete ob rob epruvete. Na epruveto namestite nastavek za kapanje in počasi dodajte 4 kapljice v krogec z oznako „S“ na testni kaseti. Rezultat preberite po 15 minutah. Ne berite ga po 20 minutah.

Pred uporabo obvezno preberite celotna Navodila za uporabo.

UČINKOVITOST TESTA

BIOSYNEX Antigenski test za samotestiranje COVID-19 Ag je izredno učinkovit test, saj ima 100-odstotno specifičnost in 92,7-odstotno občutljivost.

Občutljivost: 97,2 %
Specifičnost: 100 %

Študija izvedljivosti je pokazala, da je:
– 97,0 % različnih vrst rezultatov bilo pravilno interpretiranih,
– 87,0 % neprofesionalcev opravilo test, ne da bi potrebovali pomoč.

Pakiranje: 1 test

 

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Nos, dihala, sluznica

Oblika

Test

Pakiranje

1 test

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biosynex antigenski test za samotestiranje COVID-19 AG, 1 test”

Morda vam bo prav tako všeč…