Biostile Protex čaj, 30 filter vrečk

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Biostile Protex čaj, 30 filter vrečk

16,70 

Biostile Protex čaj mešanica semen in zelišč posebej prilagojena sinergističnemu delovanju skupaj s Protex vlakninami in Protex kapsulami v Protex kompletu.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 784121 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Biostile Protex čaj. Protex čajna mešanica semen in zelišč posebej prilagojena sinergističnemu delovanju skupaj s Protex vlakninami in Protex kapsulami v Protex kompletu.

  • Poseben izbor najkvalitetnejšega botaničnega materiala
  • 1 vrečka je za 2 litra čaja

Uporaba:

Eno filter vrečko prelijte z dvema litrom vrele vode in namakajte 10-15 minut. Čaj pijte čez cel dan, vroč ali ohlajen.

Sestava:

Listi pravega čajevca (Camellia sinensis) 70%
Cvet prave kamilice (Matricaria chamomilla) 8%
Lubje krhlike (Rhamnus frangula) 5%
Laneno seme (Linum usitatissimum) 4%
Janeževo seme (Pimpinella anisum) 3%
Seme navadnega komarčka (Foeniculum vulgare) 3%
Listi navadne dobre misli (Origanum vulgare) 3%
Bezgovi cvetovi (Sambucus nigra) 2%
Ingver (Zingiber officinale) 2%

Pakiranje: Biostile Protex čaj, 30 filter vrečk

Ostale izdelke blagovne znamke Biostile na naši spletni lekarni si oglejte tukaj.

Blagovna znamka Biostile združuje prehranska dopolnila, kozmetiko in čaje, katerih glavno vodilo je učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga sodobnega človeka. Biostile izdelki so plod aktivnega sodelovanje mednarodne ekipe strokovnjakov, proizvedeni v Sloveniji, v lastni proizvodnji.

Zeleni čaj uporabljamo kot poživljajoč napitek pri stanjih preobremenjenosti, utrujenosti in občutku šibkosti. Kofein deluje spodbujevalno na centralni živčni sistem ter tako preprečuje utrujenost in zaspanost.
Lajša tudi težave pri driski, ki je posledica okužbe prebavil. V ta namen sicer pogosteje uporabljamo črni čaj, ki vsebuje več čreslovin. Čreslovine tvorijo na površini črevesne sluznice zaščitni sloj, ki pomirja razdraženo in vneto sluznico ter jo varuje pred draženjem, kar pomaga pri zdravljenju driske.
V zadnjih letih je zeleni čaj v središču zanimanja tudi zaradi rezultatov znanstvenih raziskav, ki kažejo na znatno zmanjšano pojavnost bolezni srca in ožilja ter nekaterih vrst raka pri ljudeh, ki redno uživajo večje količine zelenega čaja. Osnova za te učinke je antioksidativno delovanje polifenolnih spojin, ki delujejo kot lovilci prostih radikalov. Za proste radikale je znano, da imajo pomembno vlogo pri razvoju različnih obolenj (rak, ateroskleroza) in tudi pri procesu staranja. Pri rakavih obolenjih so poleg antioksidativnih učinkov v raziskavah ugotovili tudi zaviralno delovanje na različne encime, ki so udeleženi pri nastanku tumorja in vpliv na izražanje genov, ki so odgovorni za popravljanje pomanjkljivosti v uravnavanju celičnih procesov.

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Filter vrečka

Pakiranje

30 vrečk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biostile Protex čaj, 30 filter vrečk”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X