Biojoux medicinski uhani Swarovski kristal BJT3060

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Biojoux medicinski uhani Swarovski kristal BJT3060

5,92 

Biojoux medicinski uhani obroček z obeski so certificirani in testirani proti alergiji na nikelj.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 700972 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Biojoux medicinski uhani Swarovski kristal so certificirani in testirani proti alergiji na nikelj. Biojoux je prvi nakit na slovenskem trgu, ki je namenjen vsem, ki ob stiku z nakitom doživijo alergijsko reakcijo. Uhani so v celoti izdelani iz kirurškega jekla, med glavnimi sestavinami so tudi kristali Swarovski. Gre za tako imenovan napredne kristale v liniji Swarovski, ki ne vsebujejo svinca, ki na naše telo deluje toksično.

Biojoux medicinski uhani Swarovski kristal so moderni in inovativni, privlačni in prijetni za nošenje, na voljo po dostopnih cenah.

Ostale uhane Biojoux najdete tukaj.

DERMATOLOŠKO ZDRUŽLJIVO:

Certificirani in kakovostni uhani, izdelani iz varnih materialov, izdelujejo kirurško jeklo 316L v skladu z direktivami o niklju.

V Biojoux uhani linija za ženske in najstnike je značilno, razigrana, romantične, živahne in klasičnih oblik zadovoljiti vse okuse.

So koži prijazni uhani, ne samo zato, ker polepšajo obraz, temveč tudi zato, ker spoštujejo potrebe in zdravje kože uporabnika.

Biojoux uhani so razvili posebno linijo uhanov, ki je namenjena otrokom. Uhane Biojoux najdete tukaj.

Celotno kolekcijo uhanov najdete v naši lekarni in na spletni lekarni. Uhani so popolna ideja za čudovito darilo. V lekarni vam jih zapakiramo še v posebno darilno pakiranje.

ZANIMIVOST:

Kolekcija uhanov BIOJOUX se prodaja ekskluzivno v lekarnah in specializiranih prodajalnah. Po podatkih Newline tržne raziskave iz leta 2017 je že prisotna v več kot 6.000 lekarniških enotah v Italiji, Španiji, Grčiji, Švici in na Portugalskem.

Pakiranje: 1 par

Kirurško jeklo je vrsta nerjavnega jekla, ki se uporablja za izdelavo samo predmetov, ki so potrebni za operacije. Je razred nerjavečega jekla z biomedicinsko uporabo. Glede na kemično sestavo je na voljo več različnih vrst nerjavnega jekla. Med temi vrstami sta avstenitna in martenzitna kirurška jekla.

Najpogostejše vrste kirurškega nerjavnega jekla so sestavljene iz približno 2-3% molibdena. To je koristno pri odpornosti proti koroziji. To jeklo se lahko uporablja tako v industriji kot pri operacijah.

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Uho

Oblika

Uhan

Pakiranje

1 par

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biojoux medicinski uhani Swarovski kristal BJT3060”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…