Be Hempy Livicanna prašek, 80 g

Be Hempy Livicanna prašek, 80 g

33,67 

Janež, ki spada med odvajala, krepi želodec in črevesje, deluje proti napenjanju, krčem, vretju in vetrovom ter ugodno deluje na jetra in vranico.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 796340 Kategoriji: ,

Opis

Glavna sestavina Livicanne je starodavno kitajsko zelišče gomoljasti slakovec (He shou wu) v obliki izvlečka pripravljenega v razmerju 10:1 (Fo-ti).

V tradicionalni kitajski medicini se ta uporablja kot sredstvo proti prezgodnjemu staranju, v povezavi s funkcijami jeter in ledvic. Gomoljastemu slakovcu poleg bogate mineralne sestave (predvsem cink in železo) pripisujejo vrsto pozitivnih učinkov na telo – spodbuja izdelavo izjemno pomembnega encima SOD (superoksid dismutaza), ki s svojim antioksidativnim delovanjem spreminja proste radikale v neškodljive molekule in varuje celice pred poškodbami DNK, kar še bolj pripomore k upočasnitvi procesov staranja; zavira razvoj različnih bolezni; povečanje energije; obnovitev mladostnega stanja telesa; prečiščevanje krvi in izboljšanje kakovosti rdečih krvničk; izboljšuje cirkulacijo.

Glavne koristi janeža:
Janež, ki spada med odvajala, krepi želodec in črevesje, deluje proti napenjanju, krčem, vretju in vetrovom ter ugodno deluje na jetra in vranico.

Glavne koristi LiviCanne:

  • podpira čiščenje jeter, ledvic in črevesja;
  • preprečuje nastanek visceralne maščobe (zamaščenost notranjih organov);
  • odpravlja napihnjenost v črevesju;
  • blagodejno vpliva na celoten prebavni trakt;
  • ima antioksidativno delovanje;
  • upočasnjuje proces staranja;
  • dviguje nivo energije;
  • varuje celice pred poškodbami DNK.

Uporaba in sestava: 
Priporočena dnevna količina (3,3 g) vsebuje: 2 g gomoljastega slakovca v prahu, 1 g konopljinega cveta v prahu, 0,3 g janeža v prahu.

Izvleček divjega gomoljastega slakovca (he shou wu) v prahu – pripravljen v razmerju 10:1 (Fo-ti), konopljin cvet (Cannabis sativa L. var. sativa) v prahu, janež v prahu. 80 g (izdelek vsebuje cca. 30 porcij).

Pakiranje: 80 g

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Usta, ustna votlina

Oblika

Prašek

Pakiranje

80 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Be Hempy Livicanna prašek, 80 g”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X