to.to Baby tetra plenice

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
to.to Baby tetra plenice

11,39 29,49 

Plenice, izdelane iz 100 % bombažne tkanine, so namenjene povijanju in osebni negi dojenčkov in otrok.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 712549-PKategoriji: ,

  Opis

  to.to bombažne tetra plenice so izdelane iz visoko kvalitetne dvojne tetra tkanine iz 100 % bombaža, ki je naraven, vpojen in koži prijazen material. Plenice so vsestransko uporabne pri negi dojenčkov in malčkov doma in na poti za široko povijanje, kot previjalno podlogo, za brisanje pri kopanju, umivanju  in hranjenju ter za zaščito pred soncem in vetrom v vozičku.

  Posebnost to.to tetra plenic je njihova oblika oziroma način izdelave. Pleničke so obšite s šivom, ki se ob pranju ne odebeli in zato pri uporabi za dojenčka ni moteč. Robovi plenice so zaključeni zaobljeno, z dveh strani so plenice obšite s štiri-nitnim ometičnim šivom, na dveh straneh pa je rob originalno tkan. Posledica tega šiva so ostanki niti na robovih, ki jih je potrebno po prvem pranju, ko se plenica skrči, porezati stran.

  Če bi bila plenička obšita s kompaktnejšim šivom, ki bi zajel vse nitke, bi se ta šiv pri prvem pranju zakrčil, postal odebeljen in to bi bilo moteče, ko bi pleničko denimo podlagali pod otrokovo glavico, ali z njo otroka povijali.

  Priporočilo za vzdrževanje:
  Pred uporabo je potrebno plenice oprati z detergentom za belo perilo pri temperaturi 95°C. Dodajanje mehčalnih sredstev ni potrebno. Podaljšek obrobnega šiva se odreže šele po pranju.

  Velikost: 80 x 80 cm 
  Sestava: 100% bombaž

  Pakiranje: 3 plenice ali 8 plenic

  Dodatne informacije

  Oblika

  Plenica

  Pakiranje

  3 kom, 8 kom

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “to.to Baby tetra plenice”

  Morda vam bo prav tako všeč…