Acidosalus vaginalete, 7 vaginalet

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Acidosalus vaginalete, 7 vaginalet

12,67 

Acidosalus vaginalete se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 803262 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Acidosalus vaginalete se uporabljajo kot podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij povzročena z raznimi virusi, bakterijami in glivicami, kot so: Escherichia coli, Proteus, HPV, Chlamydia ter glivice Candida albicans. Lahko jim uporabljamo tudi za druge težave, ki so posledice oslabljenega imunskega sistema, stresa ali jemanja antibiotikov.

Vaginalete pripomorejo k vspostavljanju naravne pH vrednosti v nožnici, posebej med in po terapiji z antibiotiki ter pri uporabi kontracepcije. Vaginalete Acidosalus se lahko uporabljajo tudi v času nosečnosti in dojenja.

Uporaba:

Z uporabo je najbolje začeti 7 dni pred menstrualnim ciklusom ali takoj po njegovem koncu. Vsak večer vstavite eno vaginaleto v nožnico, 7 zaporednih dni ter dodatno 1-2 vaginaleti na teden 4 tedne po terapiji. Vzporedno se priporoča uživanje peroralnega izdelka z mikroorganizmi Acidosalus Plus in gela za intimno nego Acidosalus.

Sestava (INCI):

Theobroma caco butter, cera alba, Hypericum perforatum, Olea europea oil, propolis, Palmarosa oil, Melaleuca alternifolia oil, Allium sativum oleum, acetic acid (apple vinegar), Calophyllum inophyllum seed oil, Cymbopogon martinii oil, Oat (Avena sativa) betaglucan, inulin, Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus rhamnosus.

Pakiranje: 7 vaginalet

Dodatne informacije

Pakiranje

7 vaginalet

Oblika

Globula

Način / Mesto uporabe

Nožnica, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Acidosalus vaginalete, 7 vaginalet”
X
X