Accu-Chek Aviva merilnik sladkorja v krvi

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Accu-Chek Aviva merilnik sladkorja v krvi

9,25 

Accu-Chek Aviva merilnik sladkorja v krvi je namenjen spremljanju vrednosti sladkorja v krvi. Zagotavlja zanesljivo, diskretno in enostavno merjenje. Meritev poteka s hitro vpojnimi testnimi lističi. Poda točne rezultate le v 5 sekundah, ki jih zlahka razberete iz velikega in jasnega prikazovalnika.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 493287 Kategoriji: ,

Opis

Accu-Chek Aviva merilnik sladkorja v krvi je namenjen spremljanju vrednosti sladkorja v krvi. Zagotavlja zanesljivo, diskretno in enostavno merjenje. Meritev poteka s hitro vpojnimi testnimi lističi. Poda točne rezultate le v 5 sekundah, ki jih zlahka razberete iz velikega in jasnega prikazovalnika. Podani so v količini mmol/L.

– Za meritev zadostuje že majhen vzorec krvi, ki jo testni lističi hitro in dobro vpijejo.

– Sistem Accu-Check deluje brez kodiranja, kar pomeni da ne potrebuje več kodnega čipa, zato je merjenje s tem sistemom hitrejše in enostavnejše.

– Merilnik je brez posebnih namestitev pred prvo uporabo pripravljen za merjenje takoj po nakupu.

– Sistem vsebuje posebne opomnike za merjenje pred in po obroku. Možnost nastavitve na največ 4 opomnike, ki lahko uporabnika ob različnih urah čez dan spomnijo na merjenje vrednosti sladkorja v krvi. Sposobnost opozarjanja tudi na na hipoglikemijo (hipo), opomniki za merjenje pred obrokom in po njem, splošna oznaka, označevanje posebnih dogodkov.

– V merilniku je dodana še manjša baterija, ki omogoča ohranitev nastavitev ure in podatkov do 72 ur, v primeru če ni glavne baterije ali če se le-ta izprazni.

Dodana je Accu-Check FastClix sprožilna naprava za odvzem krvnega vzorca iz prsta. Je enostavna, varna in zagotavlja neboleč odvzem vzorca krvi iz prsta.

– V bobenčku vsebuje 6 lancet, zato je njihova menjava preprosta in udobna.

– Odvzem krvi temelji na hitrem vbodu in umiku igle. Gibanje lancete je vodeno, kar prepreči nepotrebne tresljaje igle in posledične poškodbe tkiva.

– Uporaba je higienična. Sterilne kapice lancet se po uporabi samodejno odstranijo. Uporabljeni bobenčki se ne morejo ponovno ustaviti in se odstranijo samodejno.

– Naprava se sproži samo z enim klikom.

– Posamezna naprava je namenjena samokontroli ravni glukoze v krvi le pri eni osebi. Ne sme se uporabljati za zbiranje krvnih vzorcev pri večih osebah, zaradi tveganja navzkrižne okužbe.

Vsebnost Accu-Chek Aviva kompleta: merilnik, škatlico z 10 testnimi lističi, torbico za merilnik, lancetnik in 6 lancet.

Uporaba:

Merilnik Accu-Chek Aviva je enostaven za uporabo. Pred prvo uporabo ga ni treba posebej nastavljati in kodirati, saj je za uporabo pripravljen že takoj ob nakupu. Uporabnik si raven glukoze v krvi z njim meri preprosto in hitro.

1. Umijte in osušite si roke.

2. V merilnik vstavite testni listič. Na prikazovalniku začneta utripati znak testnega lističa in znak kapljice.

3. S sprožilno napravo Accu-Chek FastClix pridobite kapljo krvi, kot je zapisano v navodilu za uporabo merilnika, v poglavju o sprožilni napravi. S kapljico krvi se dotaknite sprednjega dela rumenega okenca na testnem lističu – krvi ne nanašajte na vrh testnega lističa ali rumenega okenca. Utripajoči znak peščene ure pomeni, da je na testnem lističu dovolj krvi.

4. Na prikazovalniku se po nekaj sekundah izpiše rezultat merjenja.

Merilnik lahko shrani do največ 500 rezultatov merjenja in 20 rezultatov preverjanja delovanja. Možnost prenosa podatkov preko infrardeče (IR) povezave.

Merilnik se samodejno:

– vključi z vstavitvijo testnega lističa.

– izključit 5 sekund po tem, ko se iz merilnika vzame testni listič.

– izključi po 2 minutah z vstavljenim testnim lističem ali brez njega in če se ne pritisne nobena tipka.

– izključi 90 sekund po merjenju, če se testni listič ne odstrani iz merilnika.

– izključi po 2 minutah neuporabe merilnika.

Opozorila:

– Napajanje merilnika: ena 3-voltna litijeva baterija (tip CR2032).

– Doba uporabnosti baterije: približno 1000 meritev (1 leto s 3 merjenji na dan).

– Optimalna temperatura delovanja sistema je med 8 in 44 °C.

– Shranjevati merilnik pri temperaturi med – 25 in + 70 °C.

Pakiranje: 1 merilnik

Dodatne informacije

Pakiranje

1 kom

Oblika

Pripomoček

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Accu-Chek Aviva merilnik sladkorja v krvi”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.