A-Cerumen raztopina za higieno ušes v ampulah, 10 x 2 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
A-Cerumen raztopina za higieno ušes v ampulah, 10 x 2 ml

9,95 

A-Cerumen v ampulah je raztopina, ki pomaga pri odstranjevanju zamaškov iz ušesnega masla, uporabljamo jo tudi za preprečevanje njihovega nastanka ter za redno higieno ušes.

Ni na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 804447 Kategorije: , ,

Opis

A-Cerumen v ampulah je raztopina, ki pomaga pri odstranjevanju zamaškov iz ušesnega masla kot tudi za preprečevanje njihovega nastanka ter za redno higieno ušes.

A-Cerumen je raztopina na osnovi površinsko aktivnih sestavin. Priporočen je za uporabo pri otrocih starosti nad 6 mesecev in pri odraslih. Pri redni uporabi odstranjuje ostanke ušesnega masla in preprečuje nastanek zamaškov. Njegova naloga je, da raztaplja zamaške iz ušesnega masla.

A-Cerumen navlaži in raztopi zamaške iz suhega čvrstega ušesnega masla. Po odstranitvi zamaška se ponovno vzpostavi naravno izločanje ušesnega masla, ki ščiti sluhovod.

Uporaba:

Za redno higieno uporabite 2-krat na teden. Pri ušesnih zamaških uporabite zjutraj in zvečer 3 do 4 dni zapored.

Opozorila:

Ne uporabljajte pri predrtem bobniču, pri ušesnih okužbah, vstavljenih ušesnih cevkah ali preobčutljivosti za katerokoli sestavino.

Sestava:

Površinsko aktivni snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage, podlaga (do 100 %). Ne vsebuje konzervansov. Sestavine naravnega izvora.

Pakiranje: 10 x 2 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

10 x 2 ml

Oblika

Ampula

Način / Mesto uporabe

Ušesa