La Roche Posay anti-age set

La roche Posay vitamin c Hyalu lekarna
La Roche Posay anti-age set vsebuje izdelka La Roche Posay Vitamin C10 serum in La Roche Posay Hyalu B5 serum. La Roche Posay anti-age set je na voljo v lekarni in na spletni lekarni do razprodaje zalog.

La Roche Posay Pure Vitamin C10 serum, 30 ml

La Roche Posay Vitamin C10 obnovitveni serum proti gubam. Vsebuje čisti vitamin C, salicilno kislino in Neurosensine za obnovitev popolnega sijaja kože. Primeren tudi za občutljivo kožo. Antioksidant.

UČINKOVITOST IZDELKA:

Koža je v trenutku mehkejša, navlažena in sijoča. Gube in drobne linije so ublažene. Tekstura in ton kože sta videti enakomernejša, kot bi bila preoblikovana. Koža je bolj gladka in enakomerna ter doseže svoj polni sijaj.

LASTNOSTI:

Gube, pomanjkanje sijaja, neenakomerna tekstura kože. Edinstven obnovitveni serum proti staranju kože z visoko koncentracijo čistega vitamina C, salicilno kislino, pomirjujočim Neurosensinom in fiziološko pH-vrednostjo kože, ki razkrije popolni sijaj tudi občutljive kože.

UPORABA:

La Roche Posay Vitamin C nanesite zjutraj po obrazu in vratu. Izogibajte se področja okoli oči. Uporabljajte ga skupaj z zaščito SPF. Lahka, hitro vpojna tekstura. Žameten, nemasten sloj. Optimalna podlaga za ličenje. Vitamin C je zelo aktivna snov, ki lahko reagira v stiku z zrakom, zato lahko izdelek porumeni. To pa ne vpliva na njegovo neškodljivost ali učinkovitost. Po vsaki uporabi dobro obrišite notranjost zamaška kapalke, preden zaprete stekleničko. Preprečite stik s tkaninami.

La Roche Posay Hyalu B5 serum za obraz, 30 ml

La Roche Posay Hyalu B5 serum za obraz je namenjen negovanju obraza. Gube, izguba volumna in elastičnosti, utrujena in pusta koža. Edinstvena formula za obnovo kože, ki vsebuje dve vrsti čiste hialuronske kisline, vitamin B5 in madecassoside, ki pripomorejo k polnemu videzu kože, k obnovi kožne pregrade in ki pospešijo proces regeneracije kože. Svež vlažilni vodni gel za ponovno popolnitev kože. Nanesite zjutraj in/ali zvečer po obrazu in vratu. Za vse vrste kože.

UPORABA:

Svež vlažilni vodni gel Hyalu B5 za ponovno popolnitev kože. Nanesite zjutraj in/ali zvečer po obrazu in vratu. Za vse vrste kože. Primerno za osebe, ki so občutljive na nikelj. Priporočamo tudi uporabo izdelka La Roche Posay Pure Vitamin C.