Darilo ob nakupu Vichy pudra Dermablend

dermablend darilo 1920x500
Ob nakupu enega ali več Vichy pudrov Dermablend vam podarimo DARILO - Vichy Dermablend korektor SOS Cover Stick. *Akcija velja od 01.04.2021 do razprodaje zalog daril.

DERMABLEND

Ličilo, ki okrepi kožo. Hipoalergeno, nekomedogeno. Preizkušeno pod dermatološkim nadzorom.

1. Če želim v svojo rutino vnesti primer, v katerem koraku ga moram vključiti?

Vsekakor je treba najprej nanesti dnevno vlažilno kremo, nato primer, za njim pa puder.

2. Ko nanesem samo kremo in Dermablend, je vse v redu. Če pa pod kremo nanesem še booster Minéral 89, je po nanosu pudra koža videti, kot da se lušči. Kje delam napako?

Vichy na splošno priporoča, da večino neg in predvsem anti-age nege (to posebej poudarjamo pri kremi Liftactiv Collagen Specialist) nanesemo na kožo, ki je še vedno vlažna od predhodno nanesenega boosterja Minéral 89. To svetujemo zato, ker se pri nekaterih kombinacijah rutin zgodi, da se na koži včasih pojavijo grudice dveh nezdružljivih tekstur. Upoštevati je treba, da to ne velja za vse. Nekateri raje počakajo, da se booster Minéral 89 vpije, tako da je vse odvisno tudi od tipa kože.

3. Ali je pudre Vichy priporočljivo uporabljati na zelo občutljivi koži?

Vsi pudri Vichy so hipoalergeni, nekomedogeni in prilagojeni za občutljivo kožo.

4. Kateri puder je najbolje uporabiti v primeru mešanega tipa kože? Dermablend [3D CORRECTION], Dermablend fluid ali Minéralblend?

Ko so mastne večje površine obraza, priporočam puder Dermablend [3D CORRECTION]. V drugih primerih lahko uporabljate Dermablend fluid ali puder Minéralblend.

5. Ali lahko Dermablend [3D CORRECTION] puder uporabljam vsak dan, če imam mastno kožo, ki je nagnjena k aknam?

Vsi pudri Vichy so primerni za vsakodnevno uporabo. Vsi opravljajo svoje funkcije vlaženja, prekrivanja in zaščite, pri čemer ne motijo normalnega delovanja kože.

6. Ali moram po nanosu pudra Dermablend ali Minéralblend uporabiti fiksator, ali je že sam po sebi obstojen 16 ur?

Pri teh pudrih dodatna uporaba fiksatorjev ni potrebna, saj so zelo obstojni. Če puder Dermablend na koži pusti lesk, ga lahko matiramo s pudrom v kamnu ali prahu.